O nas


Nazwisko Dybalscy jest w Łodzi powszechnie znane i słodko kojarzone z wieloletnią tradycją. Przedstawiciele trzech kolejnych generacji to mistrzowie cukiernicy, w swojej branży uznani najbardziej.
 

Od czasów powojennych Eugeniusz Dybalski ze swoją żoną Marią Granowską prowadzili cukiernię w Łodzi przy ulicy Narutowicza, a wcześniej przy Piotrkowskiej 56.

Synowie Wojciech i Sławomir przejęli dzieło ojca kontynuując rodzinną tradycję.

W 1990 r. Wojciech Dybalski przekazał synowi Robertowi zakład cukierniczy przy ulicy Jaracza 5 w Łodzi.

Wyroby firmy z uwagi na niepowtarzalne walory smakowe od lat cieszą się dużym uznaniem klientów.
 

W Łodzi i okolicach słyniemy przede wszystkim z produkcji najlepszych ciast, ciastek i wspaniałych tortów, czekolad, czekoladek, pralin, figur czekoladowych oraz innych wyrobów czekoladowych wytwarzanych według tradycyjnych receptur.

Kontynuując wieloletnią  tradycję i wykorzystując posiadane doświadczenie, proponujemy naszym Klientom najwyższej jakości wyroby czekoladowe.

Współpracujemy z najlepszymi na świecie dostawcami czekolady a nasi doświadczeni Mistrzowie Czekolady tworzą z niej małe, przepyszne arcydzieła sztuki czekoladniczej.

Zapraszamy do zapoznania się szeroką ofertą wyrobów z czekolady.

Wszystkie nasze wyroby czekoladowe są wolne od glutenu.