O firmie

Nazwisko Dybalscy jest w Łodzi powszechnie znane i słodko kojarzone z wieloletnią tradycją. Przedstawiciele trzech kolejnych generacji to mistrzowie cukiernicy, w swojej branży uznani najbardziej.

Od czasów powojennych Eugeniusz Dybalski ze swoją żoną Marią Granowską prowadzili cukiernię w Łodzi przy ulicy Narutowicza, a wcześniej przy Piotrkowskiej 56.

Synowie Wojciech i Sławomir przejęli dzieło ojca kontynuując rodzinną tradycję.

W 1990 r. Wojciech Dybalski przekazał synowi Robertowi zakład cukierniczy przy ulicy Jaracza 5 w Łodzi.

Wyroby firmy z uwagi na niepowtarzalne walory smakowe od lat cieszą się dużym uznaniem klientów.

W Łodzi i okolicach słyniemy przede wszystkim z produkcji najlepszych ciast, ciastek i wspaniałych tortów, czekolad, czekoladek, pralin, figur czekoladowych oraz innych wyrobów czekoladowych wytwarzanych według tradycyjnych receptur.

Kontynuując wieloletnią  tradycję i wykorzystując posiadane doświadczenie, proponujemy naszym Klientom najwyższej jakości wyroby czekoladowe.

Współpracujemy z najlepszymi na świecie dostawcami czekolady a nasi doświadczeni Mistrzowie Czekolady tworzą z niej małe, przepyszne arcydzieła sztuki czekoladniczej.

Zapraszamy do zapoznania się szeroką ofertą wyrobów z czekolady.

Wszystkie nasze wyroby czekoladowe są wolne od glutenu.

    

Newsletter

Zapisz się do newslettera i dowiaduj się na bieżąco o aktualnych okazjach.

Używamy cookies w celach funkcjonalnych, aby ułatwić użytkownikom korzystanie z witryny. Dowiedz się więcej o cookies.

Zamknij